BARUM / RUMBA
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Banány, klidně ty hnědé jsou-li ve slevě, rozkvedláme vidličkou na talíři (moje prkýnko - záda skicáku za 1,40 Kčs - by zvlhlo)
Přemístíne do mísy (lze užít i pulitr, má zavařovačka od uzeného je dost studentské řešení)
Zalijeme rumem a promícháme (množství rumu je určeno požadovanou náladou)
koupíte-li málo banánovaté banány (tvrdé, ještě zelené) lze dochutit medem
Konzumujeme žlicí.
Dodatky a poznámky
Poměrně zbytečně zamazaný talíř a vidlička, nepřišel jsem ale na postup, který je vynechává a zároveň dodržuje metodu Žaves :(
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+