Nivová rychlovka
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Vše nakrájíme nadrobno. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme salám a opékáme cca 3 minuty. Za opravdu pečlivého míchání přisypeme nivu a česnek. Niva se musí rozpustit, smrdět a rozhodně nepřipálit. Chcípáci si to můžou mírně naředit smetanou. Ještě teplé mažeme na jakékoliv pečivo.
Dodatky a poznámky
Opět recept s milionem variací a samozřejmě je tam možné narvat jakýkoliv sýr a uzeninu. Základní recept je moje nejoblíbenější kombinace, ale nenutím...chápu.
Pozor na lidi s citlivým nosem a majitele pánvičky. Niva prostě smrdí a připaluje se.
20-40 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+