Špagety Carbonara
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Za tento recept vděčím Erasmu a hlavně italské kamarádce rozčilující se pokaždé, když někde do "spaghetti carbonara" dávali smetanu :-)
Tento recept je velmi jednoduchý a rychlý :-)
Do vroucí, osolené vody dáme vařit špagety.
Na pánvi osmahneme slaninu s na kostičky nakrájenou cibulí (pěkně dozlatova). Množství záleží na chuti a počtu strávníků ;-) Můžme dle chuti dosolit, opepřit, okořenit...
No, a když jsou špagety "al dente", slijeme vodu a přidáme do nich osmaženou slaninu s cibulí. Nakonec v misce rozklepneme vejce, rozkvedláme, přidáme do špaget a řádně promícháme. Hotovo
Důležitá poznámka- vejce zásadně přidáváme do horkých špaget! ;-)
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+