Rýžena Kari
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Další chutný recept v oblíbené řadě paní Rýženy (předchozí díl: recept Rýžena Sladko), nyní přichází slaná varianta, tedy Rýžena Kari.
Postup je nesložitý. Uvař rýži podle návodu (pro ty, kdož ztratili či vyhodili papírovou krabičku od rýže, na které je onen tajný postup, tady je: rýži dej do osolené vroucí vody na 10 min. Já k ní ještě přidávám kmín a hřebíček.). Až rýže bude hotová, přecedíš ji (pokud je v pytlíku, prostříhneš ho) a přidáš půl lžičky kari koření. Promícháš. Nakrájíš si zeleninku a naservíruješ jako přílohu. Ať chutná!
10-12 minut |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+