Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel

bloodyho fazole

Suroviny

  • Cibule
  • Papriková klobása
  • Fazole v chilli nálevu
  • Sriracha nebo Tabasco nebo podobné
  • Mletý pepř, nejlépe bílý
  • Kečup

Vybavení

  • 1x Pánev
  • 1x Sporák/Vařič
  • 1x Talíř
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Na pánev hodíme nakrájenou klobásku (bez oleje - klobáska pustí tuk) a po chvíli přidáme nakrájenou cibuli. Vše opečeme a přidáme konzervu fazolí (používám červené fazole s kukuřicí v chilli nálevu, fa Bonduelle), kečup, trochu Srirache nebo Tabasca a trochu mletého pepře, nejlépe bílého. Dobře zamícháme, ztlumíme plamen a necháme provařit. Hotovo je ve chvíli, kdy směs na pánvi teče pomalu - odhadem po 5 minutách varu.

Doporučuji podávat s čerstvým rohlíkem a vychlazeným pivem.

Dodatky a poznámky

Čím kvalitnější suroviny, tím lepší je výsledný pokrm.
Klobáska lze vyměnit za maso, ale to je potřeba řádně okořenit. Nedoporučuji však mleté maso.

Chladnou hlavu pro Android