bloodyho fazole
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Na pánev hodíme nakrájenou klobásku (bez oleje - klobáska pustí tuk) a po chvíli přidáme nakrájenou cibuli. Vše opečeme a přidáme konzervu fazolí (používám červené fazole s kukuřicí v chilli nálevu, fa Bonduelle), kečup, trochu Srirache nebo Tabasca a trochu mletého pepře, nejlépe bílého. Dobře zamícháme, ztlumíme plamen a necháme provařit. Hotovo je ve chvíli, kdy směs na pánvi teče pomalu - odhadem po 5 minutách varu.
Doporučuji podávat s čerstvým rohlíkem a vychlazeným pivem.
Dodatky a poznámky
Čím kvalitnější suroviny, tím lepší je výsledný pokrm.
Klobáska lze vyměnit za maso, ale to je potřeba řádně okořenit. Nedoporučuji však mleté maso.
30-60 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+