špagety alá Bolognés
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Na pánev na trochu oleje dáme nakrájenou cibulku, až zesklovatí, přidáme na ní mleté maso a zamícháme. Až bude maso hotové(nebude vůbec růžové), kydneme na směs rajský protlak a trochu kečupu. Kečup přidáváme postupně a ochutnáváme, dokud se nezjemní agresivní chuť protlaku. Poté ochutíme solí, pepřem, trochou sladké papriky a pokud máme, tak provensálskými bylinkami. Když se omáčka prohřeje, přilejeme smetanu ke šlehání, stačí asi 1/4 krabičky, jen aby omáčka lehce zrůžověla.
Špaget uvaříme dle návodu na obalu a podáváme s omáčkou a strouaným sýrem. Dobrou chuť :)
20-30 minut 70-100 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+