Studentské sladké tajemství
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Toustový chléb namažeme tenkou vrstvou másla – protilehlé vnitřní strany. Banán nakrájíme na 1-2 cm široká kolečka. Na jeden z dvojice toastů dáme kolečka nakrájeného banánu a “překryjeme” druhým toastovým chlebem. Vložíme připravené toasty do zahřátého trojúhelníkového toasteru. Zapečeme. Vyndáme toasty a ještě teplé obalíme v moučkovém cukru smíchaným se skořicí. Necháme trochu vychladnout a můžeme ihned podávat.
Tunning pro obvzláště mlsné jazyky: Pokud máte po ruce med, můžete jím navíc pomazat kolečka banánu a poté překryjte druhým toastem.
Dodatky a poznámky
Sladké tajemství je to proto, že když jsem to i já poprvé ochutnávala, nevěděla jsem, co je náplní toastu (všichni znají slané varianty). Překvapilo mne, jak dobrý toast byl a přitom se jedná o opravdu jednoduchý recept, který zvládne každý.
30-50 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+