Domácí karbanátky
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Na trošce oleji osmahněte nakrájenou slaninu a na drobno nasekanou cibuli. Všechny ostatní ingredience(koření dle chuti) dejte do mísy, přidejte k tomu osmaženou cibulku se slaninou a smíchejte(nejlépe to jde rukama). Kdyby směs byla málo vláčná a nešli z ní dělat placky, přidejte ještě jedno vejce, v opačném případě strouhanku.
Ze vzniklé směsi tvořte placky asi 1,5 cm tlusté, obalte ve strouhance a smažte na oleji na mírnějším ohni dozlatova. Délka smažení závisí na tloušce karbanátků a výkonnosti vašeho vařice.
Dobrou chuť :)
Dodatky a poznámky
Výborné se zeleninovým salátem, nebo s vařenýma bramborama.
30-40 minut 100-120 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+