Vysoce ošizená hodolanská omáčka
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Vezmu cibuli a nakrájím ji na kostičky, které opražím v hrnci na kapce oleje (volitelné-na teflonu lze i bez oleje). Pak si boháči k cibuli přidají párek, mi chudí pouze přihodíme na kostičky nakrájené brambory i se slupkou (žádné plýtvání!). Všechno chvilku smažím, smažím a pak přileju vodu tak, abychom měli všechno zalité a nic nevyčuhovalo ven (jen plýtvejte, voda je na koleji gratis). Přidáme koření - tak 6 nových kuliček a 5 bobk.listů a masox. Vaříme než jsou brambory téměř rozvařené a pak zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě(v mléce). Chudí už mají uvaříno, boháči mohou ještě přidat natvrdo uvařené vejce, případně okurek.
Chudí jí jen tak, boháči můžou přikusovat chleba :)
Dodatky a poznámky
Dobrou chuť!
10-15 minut 0-20 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+