Paprikovy lusk s rajskou omackou
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Vykuchame papriky a naplnime okorenenim mletym mase. Papriky muzeme dat predem pect do trouby asi na 30 minut na 180°C. V hrnci rozehrejeme olej a pridame na jemno nakrejenou cibuli, kterou orestujeme. Pote pridame rajcatovy protlak a asi minutu promichavame, zalijeme vodou dle potreby a pridame bobkovy list, nove koreni a cely pepr dle chuti. Az se omacka zacne varit pridame naplnene papriky a pod poklickou na mirnem ohni varime 45-60minut...vyndame pariky podle chuti osolime a opeprime. Omacku zahustime mokou rozmichanou ve studene vode a povarime asi 5 minut...vratime zpet papriky, aby se ohrali. Podavame s ryzi
60-120 minut 70-150 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+