Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Rychlá jídla
Vložil: Zdenda

Hrášek s párkem

Suroviny

  • 1 plechovka sterilovaného hrášku
  • 1 cibule
  • 2-3 párky
  • sůl
  • 1-2 lžíce kečupu
  • majoránka
  • 2 lžíce oleje
  • 2 krajíce chleba nebo toustu

Vybavení

  • 1x Pánev
  • 1x Talíř
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Na oleji orestujeme párek a cibuli do zlatova, okořeníme majoránkou, přidáme kečup, sterilovaný hrášek i s nálevem a povaříme 2-3 minuty. Pokud bude omáčka řídká, zredukujeme ji vyvařením. Přisolíme dle potřeby. Podáváme s chlebem nebo tousty.

Chladnou hlavu pro Android