Banánovo-čokoládové muffiny
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Utřeme vejce s cukrem (viz slovník), smícháme s ostatními surovinami a nakonec vmícháme na kousíčky nakrájené babány a nalámanou čokoládu.
Lijeme do košíčků, šupneme do předehřáté trouby nastavené na 180°C a za cca 20 minut vytahujeme báječné muffiny.
Ještě teplé jsou úžasné, ale po zkonzumování velkého množství se ještě aktivní prdopeč ve vašem žaludku bude činit a bude vám pořádně špatně....tak se ovládejme a nechme je vychladnout :)
Dodatky a poznámky
Já dělám světlé a tmavé mufffiny (těsta je tak na dva plechy muffinů, takže do druhé várky přidávám klasické kakao, asi 1 lžíci, dobře rozmíchat)
45-50 minut |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+