Prdící rendlík
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Tož, vezmem dřevěný prkno a fláknem na to sejra, rozkrájíme ho na luxusní kostičky.
Do hrnca dáme rozpustit kus másla a do něj hodíme sejra, necháme roztopit jen tak lehce a okořeníme kar kořeni. (podle chuti, nikdo Vás nenutí se z toho zblejt)
K lehce roztavenejmu sejru na kari, fláknem konzervu fazolí (doporučuji konzervu otevřít a vyhňapat do hrnce jen vnitřek)
Mícháme tak dlouho, dokud se to nerozvaří, do takové hrubé kaše.
Nakonec tam fláknem tofu, nakrájený na kusky a zase lehce dochutíme karim a povařím jen tak, aby ná tofu zteplalo.
BROU CHUŤ!
Dodatky a poznámky
Tož hlavně to nepřeserte s kari, nebo ho budete nenávidět ^˘^
10-20 minut |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+