Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Rychlá jídla
Vložil: Diphteria

Prdící rendlík

Suroviny

  • Konzerva fazolí (červených)v tomátě
  • sýr (vcelku, né plátkový)
  • tofu
  • kari
  • máslo

Vybavení

  • 1x Hrnec
  • 1x Sporák/Vařič
  • 1x Talíř
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Tož, vezmem dřevěný prkno a fláknem na to sejra, rozkrájíme ho na luxusní kostičky.
Do hrnca dáme rozpustit kus másla a do něj hodíme sejra, necháme roztopit jen tak lehce a okořeníme kar kořeni. (podle chuti, nikdo Vás nenutí se z toho zblejt)
K lehce roztavenejmu sejru na kari, fláknem konzervu fazolí (doporučuji konzervu otevřít a vyhňapat do hrnce jen vnitřek)
Mícháme tak dlouho, dokud se to nerozvaří, do takové hrubé kaše.
Nakonec tam fláknem tofu, nakrájený na kusky a zase lehce dochutíme karim a povařím jen tak, aby ná tofu zteplalo.
BROU CHUŤ!

Dodatky a poznámky

Tož hlavně to nepřeserte s kari, nebo ho budete nenávidět ^˘^


Hodnocení receptu (10 hlasů):
preloaderpreloader

Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+

Chladnou hlavu pro Android