Easy “rizoto”
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Léty provozování tohoto "receptu" je vypočítáno přesné množství surovin tzn. 4 pytlíky rýže, 1x vepřová konzerva a 1x mražená zeleninová směs. Toto množství zaručuje poživatelný stav i dostatečné množství "pokrmu".
Krok 1*
Pytlíkovou rýžu si uvaříme podle manuálu na krabici.
Krok 2*
Než se nám rýža uvaří otevřem si konzervu a vykucháme ju na pánev a trošku ju rozdrťte na menší částice.
Krok 3*
Když se nám rýža uvaří vykucháme ju s pytlíků a vysypeme ju ke konzervě, a decentně zamícháme.
Krok 4*
Dáme si vařit mraženou zeleninu, na každým pytlíku bývá návod. Zhruba je vždy stejnej, vysypte to do akorátního hrnca a vařte dokud nezměkne (samozřejmě že to vyžaduje ochutnávání). Když se vám zdá zelenina akorát přeceďte a vysypte ke konzervě s rýžou.
Krok 5*
Zapalte pod pánví a trochu to všechno dohromady promíchejte aby se "tuk" z konzervy rozpustil.
Krok 6*
Nakonec zasypte sýrem pro lepší poživatelnost a je hotovo.
Dodatky a poznámky
Míra zabordelení kuchyně: 3 z 5 (záleží na umu "kuchaře")
Složitost: 2 z 5 (návody jsou na pytlíku a krabici tak není co zkazit)
0-30 minut 0-70 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+