Žebrácká salámová čína
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a smažíme na pánvi na sádle. Mezitím si oloupeme kabanos a pokrájíme jej na půlkolečka nebo kolečka. Houby zpracujeme rovněž podle fantazie, já je obvykle krájím napůl a pak na plátky.
Pokrájený salám i houby přidáme k cibuli a společně smažíme. Pak přidáme koření (je dobré si směs koření připravit někam předem, třeba do hrníčku). Zakápneme sojovkou, Worcestrem, lžičkou octa a podlijeme trochou vody a přimícháme ještě kečup a chilli. Necháme chvilku podusit za občasného promíchání.
Pak necháme trochu vysmahnout vodu, ochutnáme a po případě dochutíme.
Dodatky a poznámky
Autor: bouma.music (Jan Bouma)
Všechny údaje jsou pouze orientační, záleží na apetitu strávníků
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+