PARTYTUŇÁK (tuňákový dort pro začátečníky)
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Všechny suroviny pokrájíš na velmi jemno (pokud chceš použiješ tyčový mixér), pak vmícháš tvaroh a oříšek másla, které musí mít pokojovou teplotu. Nakonec přidáš tuňáka (kousky ve vlastní šťávě, které před tím pořádně necháš vykapat). Vše smícháš do hladka (případně zase projedeš tyčákem). Pomazánka je hotová. Kulatý chléb podélně celý rozkrojíš na dvě půlky a z obou stran bohatě namažeš, pak přiklopíš k sobě a voilá! Pokud má chleba uprostřed díru, máš vyhránu, protože do dortu můžeš vložit čajovou svíčku.
Dodatky a poznámky
Alespoň jeden větší a ostřejší nůž!
7-10 minut 60-120 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+