Bazalko-rajčato-parmezánové muffiny
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Do velké mísy nasypeme mouku, prášek do pečiva, sůl a špetku pepře. Vmícháme nadrobno krájená sušená rajčata. Ve větším hrnku rozšleháme vejce, do nich vmícháme podmáslí, 6 lžic oleje, bazalku a česnek. V moučné směsi uděláme důlek a nalejeme do něj tekutou hmotu. Opatrně promícháme, ne však příliš intenzivně. Těsto vlijeme do formiček, které posadíme na pekáč nebo do speciální muffinové formy a posypeme parmezánem. Pečeme okolo 20 minut.
Dodatky a poznámky
Tento recept je výsledkem nepřekonatelného know-how blogu a knihy 1 Těsto 100 Muffinů
www.vyvarovna.com
// Jediný upřímný foodblog. Karol, Hannah a Jana v kuchyni.
30-35 minut 40-60 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+