Špagety se Špagetkou
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Uvařím špagety (do vařící vody kydnu trochu oleje, trochu soli - dávám zhruba 1 polévkovou lžíci na 2 litry vody - zamíchám, vložím tam špagety a počkám než se udělají). Mezitím si otevřu konzervu. Sleju špagety, konzervu do nich vysypu, pořádně zamíchám a jím...
Dobrou chuť...
Dodatky a poznámky
Nejvíc mi vážně chutnají konzervy "Špagetka," i když jsem si plně vědom toho, že se do těch špaget dá vysypat spousta představitelných i nepředstavitelných věcí a je to pořád jedlé...:-) Jenom z boloňské Tesco omáčky ve sklenici se mi chtělo zvracet...
15-20 minut 30-50 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+