Karboše pikant
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Mleté maso hodíme do mísy, přilijeme cca 3 lžíce studené vody, přidáme vejce, hořčici, nakrájenou cibuli (čím menší kousky tím lépe), česnek dle chuti (stačí i sušený), sůl a pepř. Majoránku ani papriku nedáváme, to bychom se blížili klasickým karbanátkům. Vše promícháme, rukama prohněteme, naděláme placky cca 1 cm vysoké a ty smažíme v troše rozpáleného tuku na pánvi z obou stran. Ne moc prudce. Oleje stačí malinko, maso pustí tuk také.
Nakrájíme čerstvý chleba a můžeme hodovat. Kdo chce, přidá si ještě třeba hořčici, kečup, tatarku, zeleninu............
Dodatky a poznámky
Po mletém mase se v klidu poohlédněte třeba v Albertu. Dívejte se po cenách, i to nejobyčejnější mleté je od nich jedlé. Kromě toho často nakoupíte i za sníženou cenu.
15-20 minut 40-45 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+