Bleskový hrášek na husto
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Hrášek dáme do hrnce a ZA STUDENA rozmícháme jednu až dvě rovné lžíce Solamylu. Jednu, pokud máte malou plechovku na jednu porci, dvě u větší a pokud máte opravdu velkou, můžete přidat, ale doporučuju dát nejdřív jednu, počkat, až to opravdu začne vařit a míchat a míchat a teprve, když to pořád nebude houstnout, zamíchat trochu opět do STUDENÉ vody a přidat. Při vaření často mícháme, ale ruka vám neupadne, je to hotové za chviličku. Mezitím si dáme usmažit vejce, klobásku ,,na ježka" nebo uvaříme párek, jak kdo chce a výborné je k tomu třeba i uzené. Můžete doplnit rohlíkem.
Dodatky a poznámky
Opravdu doporučuju nespěchat s přidáváním Solamylu, párkrát už se mi stalo, že to pak bylo jako hustá kaše, což nechcete, věřte mi.
0-10 minut |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+