Horký hermelín
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Hermelín vybalíme a umístíme na talíř. Na hermelín vylijeme lžičku oleje a posypeme ho troškou koření. Talíř šoupneme do mikrovlnky, přikryjeme poklopem a vlníme cca 1-1,5 minuty. Hermelín se krásně nafoukne a s nějakým pečivem je to bezvadná večeře pro holky nebo svačina pro kluky. Když se čas v troubě přežene, tak se zkrátka rozteče, ale nic se neděje, je stejně dobrý.
Je to varianta na grilovaný hermelín, jen je mnohem rychlejší, nemusí se rozpalovat gril nebo trouba taky není zapotřebí alobal.
A když nemáte hermelín, tak to udělejte s kusem sýra, třebas eidamu a klidně i plátkovým z balíčku.
15-25 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+