Těstoviny s kečupem a sýrem úplně jinak
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme podle návodu. Z ostatních surovin vyrobíme omáčku. Do hrnce nalijeme mléko (množství podle toho, jak ji chceme mít hustou). Přidáme sýr (nakrájený, popř. nastrouhaný, popř. nadrobený) na co nejmenší kousky (jakýkoliv, který zbyl v lednici - tavený, tvrdý, ...nejlépe jejich kombinace). Když se začne mléko vařit, nalijeme do omáčky trochu kečupu a přidáme jednu menší, na drobno nakrájenou, cibuli. Vaříme tak 3-5 minut (pozor, aby mléko neuteklo, je potřeba pořád míchat!). Pak smícháme s těstovinami.
Tip: Když nemáme dva hrnce nebo mísu na odložení uvařených těstovin, vaříme těstoviny rovnou s omáčkou.
Dodatky a poznámky
Vypadá to možná trochu divně (a možná i nechutně), ale je to opravdu dobré. Chuť trochu připomíná rajskou ;)
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+