Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Rychlá jídla
Vložil: Meslinn

Filé se šlehačkou

Suroviny

  • libovolné množství libovolného rybího filé
  • šlehačka
  • koření na ryby

Vybavení

  • 1x Pánev
  • 1x Sporák/Vařič
  • 1x Talíř
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Filé si dáme předem rozmrazit, hodíme ho na pánev a smažíme (po obou stranách), dokud se nevypaří voda, přidáme koření na ryby a smažíme dále, dokud filé nebude vypadat hotově. Nakonec zalijeme šlehačkou, zamícháme a necháme ji trochu probubat (ale ne moc dlouho, aby tam něco zbylo). Ideální příloha jsou brambory, má-li někdo vymoženost jako je friťák, může i hranolky (nebo použít ty do trouby). Dá se to jíst i s bramborovou kaší.

Chladnou hlavu pro Android