Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Polévky
Vložil: pavkazao

Červená fazolačka s tymiánem

Suroviny

  • červené fazole v mírně slaném nálevu
  • zeleninový bujon
  • cibule
  • tymián
  • ocet
  • sůl
  • pepř
  • hladká mouka

Vybavení

  • 1x Hrnec
  • 1x Talíř
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Na másle zpěníme cibulku, přidáme červené fazole (z plechovky i s nálevem), chvíli povaříme a zasypeme hladkou moukou (asi 2 lžíce), necháme prohřát a zalijeme vodou (záleží kolik chceme polévky). Přidáme zeleninový bujon (1 kostku na půl litru) a za občasného míchání přivedeme k varu. Přidáme tymián, který promneme v dlaních než jej vsypeme do polévky, pepř, sůl či vegetu podle chuti, lžíci octu. K polévce si můžeme opéct kostičky starého chleba.

Chladnou hlavu pro Android