Těstoviny Aglio, Olio, Peperoncino
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Uvaříme těstoviny podle návodu na pytlíku. Mezitím na olivovém oleji necháme osmahnout česnek nakrájený na plátky a chilli papričky nakrájené na hodně malé kousky.
Těstoviny slijeme asi 2 minuty před tím, než budou uvařené - ještě jsou trochu tvrdé a vysypeme je na pánev. Pokud nám tam zůstane trochu vody, je to jedině dobře, když s těstovinami přelijeme i vodu, udělá to trochu sosíku, kterej je dobrej. Promícháme to s česnekem a chilli papričkami a cca po 2 minutách je hotovo. Nasypeme na talíř, můžeme ozdobit strouhaným sýrem a všechno sníme.
Dodatky a poznámky
Je to v podstatě základní recept italské kuchyně a přitom je neskutečně jednoduchý.
10-15 minut 15-20 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+