Jabka v mikrovlnce
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Jablka se vykrojí a nakrájí na plátky / kousky, ten, komu vadí slupka, si je také oloupe. Do hlubší misky, která jde použít v mikrovlnce, se dá kousek másla, nakrájená jablka a posype se skořicovým a vanilkovým cukrem (možné i s jen jedním nebo s kořením bez cukru), kdo má rád, přisype rozinky. Mikrovlnka se pustí na nejvyšší stupeň cca na 10 minut, pak misku promícháme, následně ještě na chvilku pustíme. Doporučuji jíst ještě teplé (u mě nikdy nestihne vychladnout).
Dodatky a poznámky
V podstatě se jedná o rychlejší variaci na anglické baked apple, možno také strčit do trouby, možná i na pánvičce.
|
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+