Těstoviny ála chemie
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Dám si vařit v osolené vodě těstoviny podle návodu (nikdy neodhadnu množství, tak nemůžu radit kolik O:-)) a samozřejmě je průběžně kontroluju (kdo nezvládá víc věcí zároveň, tak si je uvaří před dalšíma krokama;)), pak scedím. Na trošce oleje v druhým hrnci osmahnu na kostky nasekanou cibuli (nemusí), pak na to dám na kolečka nakrájenej párek, trošku osmahnu (až to dostane hezkou barvu) a pak mraženou zeleninu (přímo vytaženou z mražáku), míchám a míchám, můžu trošku podlít vodou, aby se zelenina líp podusila. Pozor, může se to snadno připálit! Do zeleniny přidám veškerou chemii podle chuti (směs musí být slanější a pikantnější, jak se přimíchá k těstovinám, ztratí to chuť), já dávám vždycky "přiměřeně" - ze začátku lepší málo, pak případně ještě dochutit. Až zelenina změkne (je to fakt za chviličku), vypnu sporák a zamíchám k propláchnutým a scezeným těstovinám:) Toť vše vážení
Dobrou chuť
Dodatky a poznámky
Varuju, je to fakt chemie, ale výborná! :)
Kdo nerad pikantní, vynechá Chilli a dá míň chemie
Alternativa: místo klasika vrtulí můžem použít i instantní čínský nudle (jen vytáhnu z pytliku, zaleju vodou z rychlovarky a je hotovo), kdo má rád, tak ať klidně použije rýži
30-60 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+