Kuře s ananasem v červené omáčce
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Maso nakrajíme na přiměřené kousky a na hloubší pánvi nebo v hrnci ho na oleji orestujeme do světle růžova,potom přisypeme grilovací koření a kari,nemusíme s ním šetřit,podle chuti potom můžeme přidat. Maso zalijeme kečupem,podle toho jak moc chcete mít omáčky tolik tam dáte kečupu,já osobně tam dám kečupu hodně a pak to ještě říznu tak půl skleničky vodou,aby maso trošku plavalo,necháme to povařit,potom přidáme na kostičky pokrájený ananas a můžeme přilít i trošku té šťávy. Nakonec přidáme na malé kostičky pokrájený eidam,ten se nám tam musí rozpustit. Necháme ještě tak 10 minut vařit.
Dodatky a poznámky
Jako příloha jsou skvělé hranolky nebo americké brambory a tatarka :) Dobrou chuť.
30-45 minut 80-120 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+