Těstoviny s tuňákovo/rajčatovo/mozzarelovou omáčkou
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Konzervu tuňáka vyklopíme na pánev a rozmícháme, aby se maso rozpadlo na kousky. Pak nakrájíme rajčata (na 1 konzervu jsem dala 250 g rajčat, ale klidně můžete i víc :-), ochutíme provensálskýma bylinkama, trochu osolíme, chvíli osmahneme a pak podusíme. Těsně před tím, než začneme dusit, přidáme pár stroužků česneku, buď prolisovaných, nebo nakrájených na kousky. Nakonec nakrájíme mozzarelu nakousky, hodíme ke směsi na pánev a mícháme tak dlouho, dokud se dokonale nerozteče a nesmísí se zbytkem. Hotovo :-) Ideální příloha jsou těstoviny. Dobrou chuť
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+