Rychlá Vepřová krkovice
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Plátek vepřové krkovice (v tescu mají balení po 2-3 plátcích okolo 38 Kč, balené ve vaničce) vložíme do igeliťáku, z jedné strany osolíme a posipeme kořením (nemusíme šetřit) a přikrejeme a v igeliťáku rozklepeme, abychom si nemuseli špínit prkýnko či talíř apod. To samé uděláme z druhé strany (osolíme a okořeníme a naklepeme). Dále si rozpálíme pánvičku, na které si necháme rozpustit oríšek sádla a na něm následně oříšek másla (máslo udělá krásný sosík). Když máme omastek rozpálený, seslabíme oheň a vložíme maso. Po minutce maso obrátíme abyse zatáhlo z obou stran a zůstalo šťavnaté a následně pak děláme orientačně 10 min (když pánvičku přikrejeme, je to rychlejší)
Dodatky a poznámky
Místo sádla a másla stačí pouze olej, ale máslo udělá výborný sosík
10-20 minut 30-50 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+