Gnocchi s restovaným masem na cibulce
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Gnocchi dáme vařit dle návodu na obalu. Cibuli nakrájíme na proužky- tzn. cibuli rozpůlit či rozčtvrtit a nakrájet na tenké proužky- a orestujeme na oleji, dokud nezačne trochu zlátnout. Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, přidáme k cibulce a orestujeme. Nyní oloupeme pár stroužků česneku (kolik jich vezmete je jen na vás, na porci pro 2 lidi beru 2 větší stroužky), nakrájíme na plátky a přihodíme na pánev. Když je maso hotové, přisypeme na pánev uvařené gnocchi, chvíli mícháme a pak zalijeme smetanou. Mícháme, dokud smetana nezhoustne a nevytvoří jakýsi sos. Hotovo, dobrou chuť :-)
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+