Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Rychlá jídla
Vložil: Romily

Fazolový guláš

Suroviny

  • Konzerva fazole bílé v tomatové omáčce
  • Konzerva fazole bílé v chilli omáčce
  • Cibule
  • Paprika(libovolné barvy)
  • Kostka masoxu
  • Gulášové koření, mletá paprika
  • Klobása, točený salám či jiný kus masa

Vybavení

  • 1x Hrnec
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Na trošce oleje v hrnci osmahneme nakrájenou klobásu s najemno nakrájenou cibulí, po pár minutkách přihodíme i nakrájenou papriku. Zaprášíme gulášovým kořením, pokud nemáme, tak hlavně mletou papriku, kmín, trochu majoránky, sůl, pepř a dál, kdo má co rád. Zalijeme oběma konzervama, fazole i s omáčkou, pokud má někdo rád ostřejší jídla, dá tam dvě konzervy v chilli omáčce, citlivější jazýčky zase dvě konzry v tomatové, ale ideální je kombinace. Přidáme kostku masoxu(není nutné). Chvíli povaříme, až nám guláš lehce zhoustne, pokud se mu nechce, lze mu dopomoci moukou rozmíchanou ve vodě(důkladně rozmíchat, jinak budou hrudky!).
Nejlépe podávat s chlebem.


Hodnocení receptu (19 hlasů):
preloaderpreloader

Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+

Chladnou hlavu pro Android