Fazolový guláš
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Na trošce oleje v hrnci osmahneme nakrájenou klobásu s najemno nakrájenou cibulí, po pár minutkách přihodíme i nakrájenou papriku. Zaprášíme gulášovým kořením, pokud nemáme, tak hlavně mletou papriku, kmín, trochu majoránky, sůl, pepř a dál, kdo má co rád. Zalijeme oběma konzervama, fazole i s omáčkou, pokud má někdo rád ostřejší jídla, dá tam dvě konzervy v chilli omáčce, citlivější jazýčky zase dvě konzry v tomatové, ale ideální je kombinace. Přidáme kostku masoxu(není nutné). Chvíli povaříme, až nám guláš lehce zhoustne, pokud se mu nechce, lze mu dopomoci moukou rozmíchanou ve vodě(důkladně rozmíchat, jinak budou hrudky!).
Nejlépe podávat s chlebem.
10-15 minut |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+