Banánová čokoládová buchta
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Do mísy rozklepneme obě vejce, a utřeme je s cukrem (viz slovník). Přidáme změklé (viz slovník) máslo nebo margarín, rozmělníme a vytvoříme hrudkovitou kaši. Dále přidáme mouku, kypřící prášek, vanilkový cukr a mléko, mícháním vytvoříme těsto. Nakonec přijdou vidličkou rozmělněné banány a kakao. Opět důkladně promícháme. Vylejeme na vysypaný (viz slovník) plech nebo na teflonový plech - já jsem použila normální plech z Ikei a byl na to akorát. Peče se v troubě cca 30 minut, z toho tak 18 - 20 minut jen zespoda, pak shora i zespoda na 150 stupňů (elektrická trouba). Je to ňamka, podáváme se šlehačkou, s čokoládovou polevou nebo jen tak:)
40-45 minut 50-60 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+