Toast anglického aristokrata
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Na suché pánvi z obou stran opečeme krajíčky toastového chleba (pozor na ty poslední, jak se pánev žhaví, dělají se čím dál rychleji), potřeme je z jedné strany hořčicí a na polovinu položíme plátek sýra. Na stále suchou pánev dáme smažit slaninu (případně šunku, salám) - přemístit na toasty. Ze slaniny se nám vypeče tuk (pokud, nemáme slaninu, nalijeme na pánev lžíci oleje), na kterém osmažíme rajčata - přemístit na toasty. Vejce rozšleháme se lžící mléka, solí a pepřem a vylijeme na pánev, kde je pozvolna transformujeme na omeletu, kterou rozkrojíme na čtyři díly - přemístit na toasty. Obsah toastů přiklopíme druhým krajíčkem... Enjoy your meal ;-)
15-30 minut 35-45 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+