Špagety s paštikou a vejcem
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Do velkého hrnce s vroucí vodou přilijeme trochu oleje, aby se nám nepřilepily špagety. Poté vložíme špagety (pro jednoho je ideální půl sáčku) a necháme asi 10 minut vařit za průběžného míchání. Vodu nesmíme zapomenout dostatečně osolit, aby špagety byly poživatelné:-). V druhém hrnci mezitím asi 8 minut vaříme 1 až 2 vejce, taktéž nezapomenout osolit vodu, aby nám vejce nepraskla. Během vaření našich surovin si v míse rozetřeme 1 až 2 Májky (pro 1 stačí 1) a přidáme trochu kečupu kvůli barvě a chuti:-). Po cca. 10-ti minutách vyndáme vejce a necháme jej zchladit ve studené vodě a mezitím zcedíme uvařené špagety. Poté špagety smícháme v míse s paštikou a kečupem a přendáme na talíř. Poté oloupeme vejce, nakrájíme na kolečka a položíme na špagety. To jest vše, dobrou chuť.
Dodatky a poznámky
Hotové jídlo na talíři doporučuji ještě trošku osolit a vůbec tomu neuškodí tatarka nebo kečup.
15-20 minut 40-60 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+