Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Polévky
Vložil: Saranče

Čínská polévka lépe

Suroviny

  • 1 čínská polévka
  • 0,5 kostky masoxu nebo bujonu

Vybavení

  • 1x Rychlovarná konvice
  • 1x Talíř
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Jelikož polévku budeme jíst stylem "polévka", nikoli "špagety", tak před otevřením balíčku útvar rozdrtíme mačkáním.

Vložíme všechny přibalené ingredience kromě balíčku s omastkem. Naopak přidáme masox či bujon rozdrobený mezi prsty. Zalijeme vařící vodou. Ihned po zalití se snažíme posílit rozpouštění bujonu mačkáním lžící.

Dodatky a poznámky

Kostkový bujon potřebuje pro úplné rozpuštění delší pobyt ve vroucí vodě, takže 100 účinku nedosáhneme, každopádně takovýhle produkt se dá jíst i s tekutou částí.

Čínské polévky se velmi vyplatí kupovat v hypermarketech ve větších baleních (v době psaní nabídka Lidlu: 10 polévek za 40 kč) než ve vietnamských večerkách.

Chladnou hlavu pro Android