Čínská polévka lépe
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Jelikož polévku budeme jíst stylem "polévka", nikoli "špagety", tak před otevřením balíčku útvar rozdrtíme mačkáním.
Vložíme všechny přibalené ingredience kromě balíčku s omastkem. Naopak přidáme masox či bujon rozdrobený mezi prsty. Zalijeme vařící vodou. Ihned po zalití se snažíme posílit rozpouštění bujonu mačkáním lžící.
Dodatky a poznámky
Kostkový bujon potřebuje pro úplné rozpuštění delší pobyt ve vroucí vodě, takže 100 účinku nedosáhneme, každopádně takovýhle produkt se dá jíst i s tekutou částí.
Čínské polévky se velmi vyplatí kupovat v hypermarketech ve větších baleních (v době psaní nabídka Lidlu: 10 polévek za 40 kč) než ve vietnamských večerkách.
5-15 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+