Holeček - brambory se zelím
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Uvaříme brambory v osolené vodě. Mezitím pokrájíme lehce zelí a slaninu na kostičky, kterou opečeme na suché pánvi. Uvařené brambory rozšťoucháme, přidáme zelí, uzeninu, dosolíme dle chuti a vše smícháme.
Dobrou chuť :).
Dodatky a poznámky
Levnější a rychlejší variantou slaniny je na kostičky pokrájený salám junior, párek atd., které se nemusí nijak upravovat; pro "labužníky" je možné je osmažit na cibulce.
Možné i jako příloha.
Správně se Holeček dá ještě zapéct do trouby, ale to u nás studentů asi nehrozí :).
25-45 minut 50-70 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+