Losos se švédskou omáčkou
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Lososa posypeme z obou stran kořením na ryby, pokapeme šťávou ze dvou limetek a necháme tak 10 - 15 minut uležet. Poté ho na olivovém oleji opékáme do růžova.
Majonézu, zakysanou smetanu, hořčici a med promícháme, dle potřeby dosolíme a dopepříme.
Rybu rozdělíme na talíře, zalijeme VYCHLAZENOU omáčkou, zdobíme zbylou limetkou. Jako příloha se hodí pečené brambory.
Dodatky a poznámky
Ještě je možné do omáčky přidat nasekané kapary (cca 50g). Ale doporučuji je nejprve samostatně ochutnat.
Jídlo je sice poněkud nákladnější, nicméně stojí za to!
15-20 minut |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+