Omáčka na těstoviny
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Na oleji dozlatova opražíme cibulku, přidáme papriku, případně i cuketu (pro labužníky) a dál opražíme, pak osolíme a opepříme, bohatě okořeníme dle ctěných preferencí, přidáme sójovku a kečup (klidně ať se zelenina topí), pak česnek. Zatím to necháme roštovat, do sklenice dáme lžíci mouky a přidáme tak deci vody, rozmícháme a nalijeme na pánev. Mícháme a mícháme. Jak je to pěkně spojené vypadá to jako omáčka, tak je to hotovo.
Můžeme použít s čímkoliv k čemukoliv, přidáme klidně maso, párky, krabí tyčinky a k tomu brambory, těstoviny, rejže:)
|
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+