Vepřový steak & 7 druhů pepřů
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Vepřové maso nakrájíme na plátky tloušťky asi 3cm. Naklepeme (nejlépe pěstí ruky na prkénku) a nakrojíme okraje steaku (cca 1cm). Lehce osolíme a posypeme kořením (7 druhů pepřů). Na pánvi rozpálíme olivový olej (nejlépe extra panenský). Prudce orestujeme steaky dozlatova.
Na druhé pánvi osmažíme mraženou zeleninu, můžeme lehce podlít vodou aby změkla rychleji. Po cca 10min podáváme. GOOD LUCK :)
Dodatky a poznámky
náhled pro porovnání s vlastním výtvorem :)
http://mnam.ingrove.com/IMAGE_044.jpg
15-25 minut 80-120 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+