Falešné rychlo langoše
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Množství všeho si přizpůsobíme hladu a počtu strávníků :)) 2 vajíčka vystačí asi na 3 housky (= 6 "langošů")
Nejprve si připravíme oblohu:
1) v misce smícháme kečup a rozmačkaný česnek dle vlastní chuti, případně dosolíme. Mnořství je cca 1 lžíce kečupu na 1 langoš, takže na ty 3 housky dávám tak 6 lžic a k tomu 3 stroužky česneku.
2) dále si nastoruháme eidam, množství záleží na chuti, ale čím víc, tím líp :)
a teď samotné "langoše"
Takže, v misce rozkvrdláme 2 vajíčka a trochu je osolíme. Housky podélně přepůlíme, jednoltivé půlky namočíme v rozšlehaném vajíčku a smažíme rychle z obou stran v rozpáleném oleji (příprava je opravdu velmi rychlá, takže neodbíháme a nevykecáváme se se sousedem z vedlejšího pokoje :)!!). Hotové housky dáme okapat na ubrousky.
Ještě teplé "langoše" potíráme kečupovou směsí a posypeme strouhaným sýrem.
Toť vše, chutná to fakt jako langoše, zkuste to :D
10-15 minut 20-30 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+