Krupicová kaše
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Nejjednodušší a nejrychlejší příprava.
Do menšího hrnce dáme cca 1/2 litru studeného mléka, necháte chvíli prohřát, poté za stálého míchání postupně vsypáváme polohrubou mouku. (Pozor zdání klame, pokud se nám zdá že je kaše neustálé řídká vydržte chvíli míchat než se mléko začne vařit.) Za stálého míchání dovedeme k varu a ihned rozléváme do hlubokých talířů nebo misek. Ozdobíme dle chuti, moučkovým cukrem, kakaem či skořicovým cukrem. Lžičkou místy "rozházíme" máslo, které se poté rozpustí.
Opravdu rychlé, opravdu levné a nepotřebujeme krupici. Chutná dokonce lépe než s krupicí. (subjektivní názor)
Dobrou chuť
15-25 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+