Fazolové ragů ala šmeralky
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
V hrnci(můžeme použít i pánvičku) osmažíme na oleji na jemno nakrájenou cibuli. Až cibule zesklovatí přidáme fazole a na kostičky nakrájený salám. Necháme chvíli podusit a přidáme kečup dle chuti. Je dobré si to i trochu okořenit třeba grilovacím kořením a majoránkou. Já si tam přidávám ještě trochu vody a zahustím instantní jíškou ať toho je víc
Dodatky a poznámky
Jako přilohu doporučuji chléb. A chut vylepšíte ještě volským okem které položíte přimo na pokrm na taliři. A jestli je někdo movitější, tak určitě uvítá místo oleje i špek.
30-45 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+