Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Rychlá jídla
Vložil: Holistr

Penne s Tuňákem

Fotografie jídla

Suroviny

  • Těstoviny(penne)
  • Olivy zelené
  • Tuňák ve vl. šťávě - kousky
  • Tymián či Bazalka(1 špetka)

Vybavení

  • 1x Hrnec
  • 1x Talíř
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme a vložíme do talíře. Přidáme 2-3 lžičky tuňáka. Těstoviny lehce polijeme šťávou z tuňáka a přidáme olivy. Na závěr přidáme Tymián či Bazalku.
Dobrou chuť

Dodatky a poznámky

Tymián je dobré rozetřít v dlaních aby se uvolnilo aroma.
Určitě nedávejte drceného tuňáka, kazí to celkový dojem.
Zelené olivy jsou pro větší barevnost, ale můžete dát jaké chcete.
Bílé víno pro zapití.

Chladnou hlavu pro Android