Špagety se zelím
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Špagety před otevřením obalu přelomit 2-3x, čtvrt hlávky menšího zelí nakrájet na nudličky, do velkýho hrnce dát vařit osolenou vodu. Do ní hodíme špagety i se zelím a vaříme, dokud špagety nejsou akorát. Pak scedíme vodu a přimícháme 1 netučnej jogurt (hubený daj tučnej), ve kterým rozmícháme trochu soli a buď lžičku karí, ánébo půl lžičky majoránky a půl lžičky sušenýho česneku (taky se může jmenovat granulovanej), nebo lžičku papriky a špetku pepře, nebo majoránku a rajskej protlak, nebo zbytky něčeho uzenýho (párek,buřt, tofu) a hořčici,... nebo co vám chutná. Bílkoviny, vláknina i sacharidy v žádoucím poměru, takže i diabetik zajásá :))
Dodatky a poznámky
Napsáno 9. 3. 2010 do Diskuzního fóra pod nickem "přiměřeně" s úvodem:
Se mi nechce registrovat, tak upustím jeden top receptík pro chudý, tlustý, ale věčně hladový, i vegetariány.
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+