Rybičková pomazánka - jiná a luxusní
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Rybičky (v tomatě-to znamená ty červený!) otevřeme, vykydneme na talíř (nejlépe hluboký) nebo do mísy. Já se piplám s vyndaváním páteře, protože mi to křupání vadí. Trochu zamícháme, ale jenom jemně, abychom rybky úplně nerozšmelcovali.
Nakrájíme tak 2 velké/více malých kyselých okurek (nejlépe naložené od maminky, ale z obchodu stačí) na malé kostičky a smícháme s rybičkama. Pokud se nám to zdá málo červené, přidáme trošku(!) kečupu.
Namažeme na chleba a konzumujeme!
Dodatky a poznámky
Zní to jako strašná kombinace, ale mě to naučil táta a já to miluju. Ochutnejte a dejte vědět!
5-10 minut |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+