Vylepšené sýrové těstoviny
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Sýrové těstoviny (Maggi, Dobrý Hostinec...) z pytlíku dáme vařit dle návodu na obalu - pečlivě rozmícháme v půl litru horké/vroucí vody a během vaření občas zamícháme.
Mezitím si nakrájíme pár plátků šunky na malé kousky, česnek oloupeme a taktéž nakrájíme (pro změnu na co nejtenčí plátky plátky). Oboje hodíme na rozpálenou pánvičku s trochou oleje a restujeme než na nás začne šunka útočit.
Když máme těstoviny hotové obě směsi smícháme dohromady. Pokud chceme ještě luxusnější instant přidáme kus nakrájeného tvrdého/pár plátku natrhaného plátkového sýra a necháme roztavit (při tomto úkonu mícháme)
Můžeme servírovat!
Dodatky a poznámky
Není to jako od maminky, ale je to trochu poživatelnější verze, když už vám instanty lezou krkem.
15-20 minut |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+