Plechovkové těstoviny
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
V osolené vodičce si uvaříme těstovinky, slijeme je a vrátíme do hrnce. Na ně vyklopíme plechovku rajčat a prohřejeme. Trochu osladíme, protože většinou bývají dost kyselá. Po chvilce vyklopíme na těstoviny s rajčaty plechovku tuňáka (nezapomeňte nejdřív slít olej či vlastní šťávu), pořádně promícháme a také prohřejeme. Poté přisypeme bylinky – nejlépe čerstvě nasekané nebo koupené mražené. Sušené moc nebrat. Dochutíme ještě pepřem, solí nebo i cukrem, pokud je jídlo stále moc kyselé. Na talíři můžeme posypat strouhaným sýrem. Když to zdlábnete rovnou z kastrůlku, máte zas o kousek nádobí na mytí méně. :-)
Pokud si chcete ušpinit víc nádobí, můžete si omáčku připravit zvlášť během vaření těstovin.
Dobrou chuť .
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+