Játrová omáčka z drůbežích jater
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Nakrájíme cibuli najemno a játra na drobnější kostky, cibuli zpěníme na sádle a přidáme játra, orestujeme. Než se začnou připalovat přidáme žampiony a zalijeme přiměřeným množstvím vody, masox a necháme chvilku provařit. Přidáme asi dvě lžíce instantní jíšky (nebo zahustíme pouze moukou) a necháme ještě 2-3 minutky provařit a mícháme, dochutíme solí, pepřem, případně česnekem (používám granulovaný). Podáváme s rýží (připravují v mikrovlnce -na hrnek rýže 1,5 hrnku vody, lžička soli a vařím 5 min na plný výkon + 15 na poloviční)
20-30 minut 40-50 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+