Komentáře k receptu 'Umikrovlněný sýr'
Neregistrovaný - Zdeněk (16. 8. 2011, 13:07)
Já jsem to dělal trochu jinak. Na chleba (nemusí být čerstvý) jsem pokládal vždy plátek tvrdého sýra (Eidamu), plátek slaniny (nejlépe domácí), plátek sýra, plátek slaniny, ...atd., až jsem takto pokryl celý krajíc chleba. Potom s tím šup do mikrovlnky a asi minutu (nebo víc) zapékat až se sýr začne rozpouštět. Pak vyndat a postrašit třeba kečupem (nebo i bez kečupu) a jíst. Je to výborný. Pozor ale po vyndání z mikrovlnky je někdy sýr hodně horký.Neregistrovaný - Marek (16. 4. 2010, 10:48)
Nejlepší je na tak dva dny strarej chleba namazat hodne tenkou vrstvu másla na to rozpulit plátek olomouckých syrečků a pak to dát do mikrovlnky a ani se to nemusí přikrejvat protože to neprská a sledovat a až to začne bublat tak vytáhnout...já si na to jeste pokládám celý stroužky česneku(česnek se tam dává ještě před strčením do mikrovlnky) a to je bašta :)Neregistrovaný - Gedžitka (11. 4. 2010, 12:40)
Znam (a zboznuju) trochu jinou verzi... Jako syr se musi pouzit na platky nakrajena niva (nejlepsi, kdyz uz par dni ve vasi lednicce sidli, ale jeste neni prosla), chleba cersty mekky (tezko popsat, kdo nikdy neochutnal Mohelnicky chleba, nepochopi), trochu posolit a sup s tim do mikrovlnky ;)Eldy (25. 1. 2010, 12:44)
Já na to miluju Dijonskou Hořčici od Hellmann's, fakt mňamka, ale musí to být přímo tahle, protože je uplně jiná, než všechny ostatní dijonské hořčice....brymi (28. 4. 2009, 17:36)
Dobrá papka, já tam občas dám i šunku, a když člověk potře ještě navíc ten chleba trochu máslem, tak je to uplně úžasné!!! :-)